Најбољи фудбалери 2024

Млади дефанзивац је на себе привукао пажњу и селектора Србије Драгана Стојковића који га је позвао за утакмице против Мађарске и Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство. Фудбалом је почео да се бави у родном Нишу, а током 2019. Прешао је у Чукарички и викендом је путовао https://premier-bet.org/ у Београд на утакмице. Први професионални уговор с клубом потписао је у јануару 2022, са 15 година. Прошле године Цветковић је на поготком на утакмици против Железничара постао најмађи стрелац у историји Чукаричког. Редовно је наступао за млађе категорије у репрезентацији Србије.

„Bila je to senzacija kao kada bi neko pobedio Bolta na 100 metara“: Ljudi, sećanja – atletičar Miloš Srejović Sreja

A do pre samo godine niko ne bi poverovao da će baš Niko Vilijams igrati ključnu ulogu u osvajanju titule evropskog šampiona. U to vreme, krilni igrač je još uvek nastupao sa drugom ekipom Atletik Bilbaoa u trećoj ligi Španije. Danas 22-godišnjak, on je tada verovatno mogao samo da sanja o nastupu u reprezentaciji. Vilijams sada igra u prvom timu sa svojim starijim bratom Inakijem i ove godine osvojio je Kup Španije – Kup kralja. Затим, Типсаревићи већ уживају у Тајланду у пуном саставу, Јанко и Биљана са ћерком Емили. Типсаревић че да се такмичи у Бангкоку на челенџ турниру, од 2.

Jamalov pogodak protiv Francuske proglašen za najlepši gol na Evropskom prvenstvu

Најбољи фудбалери 2024

ЗА тачно недељу дана започеће јавна расправа о изменама Кривичног законика, у ком су предвиђене велике новине. Астероид Викторија у вашем знаку, доноси вам успех у пословима који имају везе са руковањем новцем, некретнинама, породичним бизнисом. Позиција Венере у вашем знаку, која управља партнерским односима, доноси сусрет са заузетом особом. Позиција вашег владаоца Венере, симбола новца, подстиче вашу жељу за трошењем. Последња четврт Месеца у кући каријере, доноси вам исплатив договор са особом на положају.

RASIM LJAJIĆ PREDSEDNIK PARTIZANA! Promene unutar kluba nakon poraza od Crvene zvezde

U stvari, jednom mi je rekao da su neki prijatelji ‘ludi’ za kupovinom lepih automobila, važno je samo da te odvede od A do B i to je sve. Za razliku od 99 odsto fudbalera, Rodri nije na društvenim mrežama. Takođe, ne voli tetovaže, a probio se još u Viljarealu, ali je kombinovao paralelno fudbal sa studijama. Igrao je na svakoj utakmici, a iako je vezni, igra na desnom boku i značajno doprinosi svojom brzinom i šuterskom sposobnošću. Igrači Pejsi su godinama dinamično pomagali klubovima.

Sve na jednom mestu: Rezultati i tabela grupe Srbije, „orlovi“ završili na dnu

  • Ali ne, Ivan Perišić zaista zaslužuje da bude na ovoj listi.
  • „Није нам била толико битна утакмица као следећа против Словеније, а добро је и због гол-разлике што нисмо изгубили великом разликом.
  • Međutim, ono što je za Novaka važnije, jeste trka za Torino, na kom će učestvovati osam tenisera, i to onih osam najboljih na ATP Race godišnjoj rang listi.
  • Kada je počela sezona šljake, Đoković je u Monte Karlu stigao do polufinala, gde je na kraju položio oružje pred Kasperom Rudom.
  • Tinejdžer je svojim saigračima na sedam utakmica na ovom Evropskom prvenstvu pripremio četiri gola, a jednom je i sam postigao pogodak.
  • Njegova mogućnost da “čita igru”, predvidi situacije i pozicionira se na terenu je na izuzetnom nivou i zato je on važna karika tima i zaslužuje mesto u idealnom sastavu.
  • Septembra 2023, kao zamjena u drugom poluvremenu protiv Hibernijana.

ББЦ није одговоран за садржај других сајтова. Прочитајте наша правила о линковању других сајтова. Припремили смо комплетан распоред свих утакмица на Европском првенству који можете да преузмете и одштампате саОВОГ ЛИНКА. Криво му је, како каже, пре свега због Страхиње Павловића, кога је лопта погодила и одлетела право на главу Џуду Белингему за гол Енглеске. Стадион славног Шалкеа, који се већ неко време такмичи у Цвајти, другој немачкој лиги, налази се на око двадесетак минута трамвајем од центра Гелзенкирхена. MeridianBet je tu da ti olakša praćenje teniskih rezultata, ne samo sa turnira u Australiji, već sa svih teniskih turnira tokom kalendarske godine.

  • I na Svetskom prvenstvu u Kataru, Lucas je doziveo povredu.
  • Ronaldovi novi poslodavci iz Saudijske Arabije nisu bili sramežljivi oko iskorištavanja igračevog statusa zvezde.
  • Вољена особа очекује да јој посветите више пажње.
  • Nije Pep Guardiola bio zadovoljan time što je Alvarez izjavio pa je rekao da ga neće spriječavati u ideji da ode iz kluba.
  • Danska će nakon impresivnih kvalifikacionih ciklusa imati šansu da prođe kroz grupu koja neće biti ni malo jednostavna.

Odlazeći francuski ministar spoljnih poslova kandidat za evropskog komesara

Sedmi u trci je Andrej Rubljov sa 3.480 bodova, ali je i ta razlika i te kako dostižna. Novak bi osvajanjem jednog mastersa zaradio još 1.000 poena. Узвратио је Алкараз у наредном гему, дошавши до такође три брејк лопте. Veznjak Rodri progalšen je najboljim igračem ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, a Lamine Yamal ponio je priznanje najboljeg mladog igrača turnira. Slično se dešava i sa kopnenom granicom između Gibraltara i Španije, gde se povremeno, zbog oštrijih kontrola od strane španskih vlasti, “usporavaju tokovi ljudi i stvari”, navodi pomenuti britanski list.

Астронаути се вратили на Земљу – завршен најдужи боравак на Међународној свемирској станици

  • Iznenađujuće, i Kilijan Mbape i Kajl Voker nisu uspjeli ući među prvih 10 uprkos tome što je dvojac koji je prošle sezone razorno uticao na protivničke odbrane, baš svojom brzinom.
  • Више пута је поновио да је из тактичких разлога Тадића изоставио из стартне поставе.
  • U ovogodišnjem letnjem transferu, izveštava Dilojt (Deloitte), saudijski klubovi potrošili su tek nešto ispod milijarde dolara za 94 inostrana igrača.
  • На почетку сезоне је паузирао због повреде лигамената.
  • Novak bi osvajanjem jednog mastersa zaradio još 1.000 poena.
  • Некадашњи руски фудбалер Алексеј Бугајев осуђен је на девет и по година затвора због трговине наркотицима, пренели су медији из ове земље.

Iako su Danci uz Engleze favoriti, Slovenija i Srbija će zasigurno imati svoje šanse. Slovenci imaju mladu ekipu koja je željna uspjeha, a Srbija sa druge strane želi konačno napraviti plasman, a igrački kvalitet definitivno posjeduju. Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024. Nemci su i u susretu sa Mađarskom demonstrirali svu svoju silu i ako su do sada bili jedan od srede su, po meni, prvi favorit ovog prvenstva. Naši severni susedi „moraju“ u poslednjem kolu da pobede Škotsku i onda sa zebnjom očekuju rasplet u ostalih pet grupa.

KOLIKO ZNAŠ O EURO ( ? Poznat pod nadimkom “Glavato čudovište”, kako je pravo ime napadača kog Nemci slave i dan-danas?

Direktor Srbija opena istakao je da se Beograd nalazi među favoritima za dobijanje licence za turnir serije 500. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završava 2024. Godinu bez osvojenog grend slem turnira, što se u njegovoj karijeri retko dešavalo.

Zastava 2024 Batajnica: Prikaz sposobnosti Vojske Srbije – šta sve možemo očekivati?

Brzi igrač može nadmašiti stagnirajuće defanzivce. Kao i njegov sunarodnik Martin Odegard koga sam spomenuo ranije, ni Haland neće biti na evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Kao što rekoh ranije, Norveška se nije kvalifikovala ali je velika žal što ovakva dva igrača nećemo videti u Nemačkoj. Problem je u tome što se Gavi povredio u „nebitnoj“ utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024 protiv Gruzije iako se Španija već kvalifikovala i bez te utakmice. Iako tinejdžer, Gavi je pokazao svoje veštine i umeće.

Најбољи фудбалери 2024

Iza kulisa prvog treninga Srbije u Nemačkoj: I Turci uz „orlove”

Poseduje odlične veštine u baratanju s loptom, veoma je kreativan u kreiranju napadačkih akcija i inteligentno pristupa svakom meču. U stanju je da obavlja zadatke kao “šestica”, učestvuje u igri “box to box” kao “osmica” i ima kreativnost na nivou “desetke”. Kao veoma mlad igrač, doživeo je da njegov dres sa brojem 22 bude povučen od strane njegove prethodne ekipe, Birmingem Sitija, prilikom prelaska u Borusiju Dortmund. Како је бити Џуд Белингем у овом тренутку, упитао је ББЦ новинар енглеског репрезентативца. Priča o dvojici braće mogla bi da posluži kao materijal za neki holivudski film.

Znate li da uskoro igraju Srbija – Španija? Evo ko je još u grupi i kakav je raspored mečeva u Ligi nacija

Заседања Генералне скупштине Уједињених нација (ГС УН), на којој ће се окупити више од 140 светских лидера и представника држава, међу којима је и председник Србије Александар Вучић. Одлучио је Бобан Марјановић да се врати у Европу након скоро деценије у НБА лиги пошто ће у предстојећој сезони носити дрес Фенербахчеа. Jedan od najboljih defanzivnih igrača današnjice, David Alaba, kako stvari sada stoje propustiće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. On je takođe pokidao prednje ukrštene ligamente. Za razliku od Tibe Kurtoe, Alaba nije nikako igrao u drugom delu sezone.

Znate li ko su 10 najbržih fudbalera na EURO 2024?

Po mnogima je već najbolji igrač na svijetu, ali problem bi se mogao pojaviti među igračima, s obzirom da su skoro svi navikli da budu prva opcija u svojim ekipama. Joshua Zirkzee je još jedna investicija Manchester Uniteda za novu sezonu, a svojim igrama je u prošloj sezoni oduševljavao iz utakmice u utakmicu. Ko god je pratio Seriju A vidio je kakav je ustvari talenat Zirkzee.

On je do zlatne medalje u Parizu stigao bez izgubljenog seta. Takođe, kao glavni savet za mlade tekvondistkinje i tekvondiste ona je istakla treniranje iz duše i ljubavi. Kao glavne uzore istakla je Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović, a sigurni smo da su – isto tako – mnogi sada upravo u njoj pronašli idola.

Povredu je zadobio u utakmici protiv Viljareala u decembru. Takozvani Mesijev efekat nije samo pojačao potražnju za kartama – i poslao njihove cene u nebo – za utakmice Inter Majamija, već i za sve druge klubove u ligi. Mesijev dolazak u SAD takođe je propraćen nedavno objavljenim dokumentarcem Epl TV-a “Mesi Meets America” (Mesi upoznaje Ameriku). “Mogu da kažem da 60 ili 70 utakmica nije optimalno za igrača u jednoj sezoni.

Od prvog do poslednjeg dana, pune dve nedelje turnira, isprati sa nama. Klađenje uživo tokom turnira i praćenje promena širom teniskih terena u Melburnu svake sekunde su kao stvoreni za sve teniske sladokusce. Sajt Ticketgum, koja prodaje karte za koncerte, utakmice i druga dešavanja, sproveo je uz pomoć veštačke inteligencije analizu najprivlačnijih igrača sa Evropskog prvenstva u fudbalu 2024. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас са генералним директором компаније “Филип Морис Интернешенал” Јацеком Олчаком у Њујорку. ГЛУМИЦА Радмила Живковић сахрањена је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив “Новак, париске приче”. Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера. Један од главних утисака утакмице у Гелзенкирхену му је оно што се дешавало после ње – огромне гужве приликом одласка са стадиона. „Делује ми да је мало пренадувана ситуација, да су то нормални односи”, наводи 38-годишњи Иван Милинковић из Прокупља, који од 2013. живи у Нирнбергу. Аспект између последње фазе Месеца у Раку и вашег владаоца Урана, упозорава на опрез када је реч о финансијама и улагања у нове послове.

У ЊУЈОРКУ ПОЧЕЛА ГЕНЕРАЛНА ДЕБАТА У ГС УН: Обратиће се и председник Вучић

ПЕВАЧИЦА Милица Тодоровић ових дана дели изазовне фотографије и снимке са одмора, а последњим сликама направила је праву пометњу. Било да имате питање, коментар, сугестију или било какав проблем који је у оквиру надлежности Владе, пошаљите нам своју поруку и потрудићемо се да вам одговоримо у најкраћем року. Наступао је у млађим категоријама Партизана, а недавно је одиграо и вечити дерби када је на себе скренуо пажњу својом зрелошћу и спремношћу при интервенцијама на средини игралишта. Стјепановић је био и стандардни репрезентативац у млађим категоријама Србије. Игра испред лопте и праћење противничких нападача је ужа специјалност Партизановог дефанзивног везног. Маријан Вајда, некадашњи дугогодишњи тренер Ђоковића, једном приликом је рекао да ће Новак играти у Лос Анђелесу 2028, уколико не освоји злато у Паризу.

Britanski tabloid “San” nedavno je objavio spisak najzgodnijih fudbalera na EURO 2024. Takođe, tu je i spisak najzgodnijih reprezentacija na ovogodišnjem fudbalskom takmičenju. Di Lorenco je tokom prethodne sezone slavio u dresu Napolija kao prvak Italije, nakon sušne 33 godine ovog kluba bez trofeja.

Поникао је у млађим категоријама Војводине из које је отишао у московски Динамо за милион и по евра. У Премијер лиги Русије до сада је уписао десет наступа. На почетку сезоне је паузирао због повреде лигамената. Међутим, карактеристике које красе Мајсторовића су добра кретња, одличан преглед игре и борбеност у дуелима. Централни бек Динама је један од најперспективнијих младих српских играча.

Mnoge, sa druge strane, i ne čudi što se on našao na spisku obzirom na partije koje pruža u poslednje vreme. Ukupna vrednost srpske reprezentacije je 301,8 miliona evra i po tome je 13. Procene nekih kladioničara govore da bi Srbija mogla da bude najveće iznenađenje na šampionatu, pa je neke prognoze svrstavaju i za devetog favorita za osvajanje trofeja. Malo ko zna da smo Birma, Saša i ja odrasli maltene zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *